Switching Academy

En nog een WordPress site

Yoga » Yoga voor mannen

Yoga voor mannen

Yoga wordt gedomineerd door vrouwen, vooral de ‘fit-girls’ die je op Instagram ziet met hun strakke shorts en blote buiken.

Helaas zie je nog weinig mannen tijdens yogalessen. Lees hieronder een paar opmerkingen van de gemiddelde Nederlandse man:

  • “Yoga zal best goed voor me zijn, maar ik heb geen zin om tussen die meiden te staan, dan lijk ik zo stijf als een houten Klaas!”
  • “Yoga? Nou nee, ik heb geen zin in dat softe spirituele gedoe!”
  • “Ik ga niet van die stomme mantra’s willen. Ik wil best yoga, maar niet met al die zweverige toeters en bellen er omheen. Ik wil yoga for the boys!”
  • “Yoga wil ik van een man, wat weet een vrouwelijk yogadocent nu van een mannen lichaam en mannen emoties. Tussen de mannen voel ik me meer thuis met mijn lichamelijke beperkingen”

Yoga for the boys? Dat kan!!! We hebben een juiste humorischte en down to earth mix voor de no-nonsense lessen Yoga voor Mannen.

De yoga met Mark zijn een vorm van Hatha yoga, Strala Yoga, Yin Yoga, Astanga yoga, Sivananda Yoga, Kundalini Yoga, Broga, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Een gemiddelde yogales bestaat uit de zonnegroet, 12 basishoudingen, 2 ademhalingsoefeningen, een diepe eindontspanning en een flinke portie humor. Naarmate het niveau stijgt worden de houdingen langer aangehouden en worden er variaties op de basishoudingen geleerd.

Startdatum & tijdstip

Op dit moment alleen mogelijk op basis van personal training.

Locatie

Een yoga school die graag mannen yoga op hun agenda willen zijn altijd welkom om een samenwerking te starten.

 

Inschrijven

Fields marked with an * are required