Switching Academy

En nog een WordPress site

Stiltewandelingen
Vughtseheide

Stiltewandelingen » Vughtseheide

Stiltewandeling Vughtseheide in samenwerking met Bagels en Beans Hofvijver

Natuurgebeid Vughterheide: 
Het gebied beslaat 153 ha en is eigendom van het Ministerie van Defensie. Het is een oud grove dennenbos met enkele heiderestanten. Enkele vochtige open terreinen bevatten zeldzame soorten: vlottende bies, bruine snavelbies, kleine zonnedauw, moeraswolfsklauw, klokjesgentiaan, wilde gagel en moerashertshooi komen er voor. De boomklever, appelvink, glanskop, zwarte specht, groene specht, kleine bonte specht en grote bonte specht zijn er broedvogels. De heikikker en de kamsalamander komen er voor.

Arrangementen
We hebben wandelingen met arrangementen in samenwerking met Bagels & Beans Hofvijver. Na afloop ontvang je dan een super gezond ontbijt met sappen proeverij. **Ook zijn de wandelingen 1 op 1 inclusief arrangement mogelijk. Dit is dan wel tegen andere tarieven.

Bagel en Beans filosofie
Bij ons gelden andere regels. Als je binnenkomt, voel je het meteen. Waar dat ‘m in zit? De sfeer, de mensen, de rust. Meestal kleine dingen. Te veel om op te noemen, eigenlijk. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: aandacht. Voor jou. Voor onze producten. Waar ze vandaan komen, wie ze maken en hoe. Vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.

Bagels en BeansBagels en Beans Hofvijver
Als je de bijzondere Paleisbrug over het spoor afloopt of -fietst, kom je zo op het terras uit. En daar schenken Sietse en Laurens de koffie waarmee ze in 2013 en 2007 de AD Koffietest wonnen. Kortom, het is een heerlijke plek om even gezellig de cappuccino te testen met iets lekkers erbij of om te lunchen met een rijkelijk belegde bagel.

“Loop je mee om na afloop van de wandeling de beste koffie van Nederland voor geschoteld te krijgen”.

Data en tijden

20 mei 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
27 mei 2017 van 09:30 tot 12:00 (Moerputten met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
17 juni 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
24 juni 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)

Verzamelen en start

Bagels en Beans Hofvijver (Start & Finish Moerputten)
Hofvijver 6
5223 MC ‘s-Hertogenbosch

Inschrijven

De stiltewandelingen zijn op basis van kost + donatie**.De wandeling vind plaats onder begeleiding van Mark van de Leur. Kosten €14,- per persoon **

**Kosten voor het healthy breakfast bij Bagels en Beans.

**Na afloop van de wandeling mag je een donatie doen voor de trainer.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666

Fields marked with an * are required