Switching Academy

En nog een WordPress site

Stiltewandelingen
Moerputten

Stiltewandelingen » Moerputten

Stiltewandelingen Den Bosch

Moerputten Den Bosch

Een prachtig natuurgebied net buiten Den Bosch. Er zijn hooilanden, rietvelden, moerassen, open water en wilgenstruwelen. Hierdoor is er ook een grote diversiteit aan planten en dieren. Bijzondere bewoners zijn het pimpernelblauwtje en het donkere pimpernelblauwtje. Deze vlinders kwamen oorspronkelijk al in het gebied voor en zijn in 1990 opnieuw uitgezet.

Stiltewandeling Moerputten

Zelf ben ik woonachtig in de regio Den Bosch en maak regelmatig wandelingen door de Moerputten. Echt fantastisch mooi natuurgebied met een unieke gerestaureerde spoorbrug van meer dan 500 meter waarmee je over het water kunt lopen. Verderop richting Vlijmen is nog een kleinere spoorbrug over het Vlijmens ven. Het hele gebied is erg dicht bij de bewoonde wereld (‘s-Hertogenbosch & Vlijmen) maar je hebt er toch het gevoel totaal ergens anders te zijn. De moerputten is omgetoverd tot een wandel gebied waar de wereld lijkt stil te staan. Op en top Magisch.

Moerputten Den Bosch

Arrangementen
We hebben wandelingen met arrangementen in samenwerking met Bagels & Beans Hofvijver. Na afloop ontvang je dan een super gezond ontbijt met sappen proeverij. **Ook zijn de wandelingen 1 op 1 inclusief arrangement mogelijk. Dit is dan wel tegen andere tarieven.

Stiltewandeling Bagels & Beans

Data en tijden:
08 juli 2017 van 09:00 tot 12:00

Inschrijven

Data en tijden

22 juli 2017 van 09:00 tot 12:00

Bijdrage:
Alle wandelingen zijn op basis van kost (€ 17,-) + donatie. Kosten zijn voor de arrangementen en gemaakte kosten (advertentiekosten). De donatie is voor de trainer (Mark van de Leur) en zijn begeleiding.
De wandeling vind plaats onder begeleiding Mark van de Leur.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666

Fields marked with an * are required

 


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666
Fields marked with an * are required