Switching Academy

En nog een WordPress site

Stiltewandelingen
Inschrijven stiltewandeling

Stiltewandelingen » Inschrijven stiltewandeling

Stiltewandelingen Den Bosch en Vught

Vughtse Heide en Ijzerenman
IJzeren Man Vught is gelegen aan natuurgebied de Vughtse Heide en is omgeven met prachtige bosrijke natuur. Het gebied is dicht begroeid met bomen en struiken. De IJzeren Man en de Vughtse Heide word veel gebruikt voor natuurrecreatie en natuurwandelingen. De begroeiing en het water zorgen voor een heerlijke omgeving om te wandelen, fietsen, joggen of paardrijden. Ook is de omgeving van de IJzeren Man en Vughtse heide een omgeving waar vogels graag zijn. Roodborstjes, winterkoninkjes, gaaien, boomklevers, ijsvogels en gekraagde roodstaarten. Woody Woodpecker is er ook en op dit moment heel veel kikkers die hun concert geven.

Natuurgebied Het Bosschebroek
Het Bossche Broek ligt direct tegen het middeleeuwse centrum van ’s-Hertogenbosch aan. Nergens in Nederland vind je een natuurgebied zo dicht bij het centrum van een stad. Het is er prachtig en we hebben mooie routes door het natuurgebied heen.

Stiltewandeling Het Bosschebroek

Moerputten Den Bosch

Een prachtig natuurgebied net buiten Den Bosch. Er zijn hooilanden, rietvelden, moerassen, open water en wilgenstruwelen. Hierdoor is er ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

Moerputten, stiltewandeling
Arrangementen
We hebben wandelingen met arrangementen in samenwerking met Bagels & Beans Hofvijver. Na afloop ontvang je dan een super gezond ontbijt met sappen proeverij. **Ook zijn de wandelingen 1 op 1, inclusief arrangement mogelijk. Dit is dan wel tegen andere tarieven.

Inschrijven

Data en tijden

24 juni 2017 van 09:00 tot 12:00
08 juli 2017 van 09:00 tot 12:00
15 juli 2017 van 09:00 tot 12:00
22 juli 2017 van 09:00 tot 12:00

 

De stiltewandelingen zijn op basis van kost & donatie €17,- per persoon voor het heerlijke ontbijt en de gemaakte kosten (advertentie kosten). Donatie is voor de begeleider Mark van de Leur.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666

Fields marked with an * are required