Switching Academy

En nog een WordPress site

Stiltewandelingen
Het Bosschebroek

Stiltewandelingen » Het Bosschebroek

Stiltewandelingen Den Bosch in Het Bosschebroek.

Het Bosschebroek Den Bosch

Natuurgebied Het Bosschebroek
Het Bossche Broek ligt direct tegen het middeleeuwse centrum van ’s-Hertogenbosch aan. Nergens in Nederland vind je een natuurgebied zo dicht bij het centrum van een stad. De moerasgronden vormden vroeger een natuurlijk verdedigingswerk. Vanwege deze grote militaire en strategische betekenis is het gebied zo goed als onaangetast gebleven. Het gebied bevat weilanden, wateren, rietkragen, graslanden en voedselarme hooilanden.

Route
Een prachtig parkoers is uitgestippeld voor deze wandeling ..1,5 uur in stilte door Het Bosschebroek met een 2 tal pitstsops om te tanken en van gedachten te verwisselen.

Den Bosch, Stilte, yoga

Data en tijden

15 juli 2017 van 09:00 tot 12:00

Stiltewandeling Het Bosschebroek

Arrangementen
We hebben wandelingen met arrangementen in samenwerking met Bagels & Beans Hofvijver. Na afloop ontvang je dan een super gezond ontbijt met sappen proeverij. **Ook zijn de wandelingen 1 op 1 inclusief arrangement mogelijk. Dit is dan wel tegen andere tarieven.

Start & verzamelen

De wandeling:
Bagels en Beans Hofvijver
Pettelaarseweg 1
5216 BG ‘s-Hertogenbosch

Na de wandeling:
Bagels en Beans Hofvijver
-Hertogenbosch

Inschrijven

De stiltewandelingen zijn op basis van kost & donatie €17,- per persoon voor het heerlijke ontbijt en de gemaakte kosten (advertentie kosten). Donatie is voor de begeleider Mark van de Leur.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666

Fields marked with an * are required