Switching Academy

En nog een WordPress site

Stiltewandelingen

Stiltewandelingen

Stiltewandelingen Den Bosch

Wat is zo’n stiltewandeling?

Misschien heb je er geen voorstelling van. En toch ben je nieuwsgierig. Misschien heb je erover gehoord. Wat het ook is… Het is prachtig. Het is een wandeling van 1,5 uur waarbij je een reis maakt. Stilstaan is het letterlijk, in de natuur met jezelf… Af en toe komt er een auto voorbij, in de verte hoor je een trein of er blaft een hond. Je staat nog steeds stil en je beseft hoe snel alles gaat. Tijdens de stiltewandeling word je gecoacht, doen we met wie dat wil concentratieoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatieve oefeningen. Deze oefeningen ondersteunen je om te ontladen of op te laden, van gespannen naar ontspannen. Van helderziend naar helder voelen.

Den Bosch
Den Bosch, en in het bijzonder de Moerputten en Het Bosschebroek, hebben zulke grote en mooie symbolieken, historische en culturele bezienswaardigheden waarvan je misschien het bestaan niet kent. Je ziet het allemaal tijdens de stiltewandeling. Kom maar eens beleven wat de wandeling voor jou kan betekenen, op jouw eigen manier.

Arrangementen
**
We hebben wandelingen met arrangementen in samenwerking met Café Voltaire & Bagels en Beans Hofvijver. Na afloop van de wandeling bij Bagels en Beans  ontvang je dan een super gezond ontbijt met sappen proeverij.
Na afloop van de wandeling bij Café Voltaire ontvang je dan een super gezonde tosti met een heerlijke thee.

Bijdrage:
Alle wandelingen zijn op basis van kost + donatie. Kosten zijn voor de arrangementen en de donatie is voor de trainer. Ook zijn er wandelingen zonder arrangement. Deze zijn ze op basis van donatie. Op deze manier biedt Switching Academy de mogelijkheid om het voor iedereen mogelijk te maken om deze ervaring te kunnen beleven

Datum:
20 mei 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
27 mei 2017 van 09:30 tot 12:00 (Moerputten met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
17 juni 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)
24 juni 2017 van 09:00 tot 12:00 (Het Bosschebroek met arrangement van Bagels en Beans Hofvijver)

Inschrijven stiltewandeling

Stiltewandelingen Den Bosch en Vught Vughtse Heide en Ijzerenman IJzeren Man Vught is gelegen aan natuurgebied de Vughtse Heide en is omgeven met prachtige bosrijke natuur. Het gebied ...
Lees meer

Het Bosschebroek

Stiltewandelingen Den Bosch in Het Bosschebroek. Natuurgebied Het Bosschebroek Het Bossche Broek ligt direct tegen het middeleeuwse centrum van ’s-Hertogenbosch aan. Nergens in Nederland vind je een natuurgebied ...
Lees meer

Moerputten

Data en tijden 27 mei 09:00- 12:00 Bijdrage: Alle wandelingen zijn op basis van kost (€ 14,-) + donatie. Kosten zijn voor de arrangementen en de donatie is voor de trainer. Ook zijn er wandelingen zonder arrangement. Deze zijn ze op basis van donatie. Op deze manier biedt Switching Academy de mogelijkheid om het voor iedereen mogelijk te maken om deze ervaring te kunnen beleven.
Lees meer

Vughtseheide

The place to be in Den Bosch. Alles vers bereid en klaar terwijl je lacht. Als je de bijzondere Paleisbrug over het spoor afloopt of -fietst, kom je zo op het terras uit. En daar schenken Sietse en Laurens de koffie waarmee ze in 2013 en 2007 de AD Koffietest wonnen. Loop je mee om na afloop van de wandeling de beste koffie voor geschoteld te krijgen? Meld je aan om deze unieke ervaring te beleven.
Lees meer