Switching Academy

En nog een WordPress site

Over ons » Andy Souwer

Andy Souwer

Meervoudig wereldkampioen kickboksen Andy Souwer heeft in de jaren veel successen geboekt door te investeren in verschillende trainingsmethoden. Deze wijze van trainen heeft hem zowel op sportief als op menselijk vlak succes gebracht. Graag gebruikt hij hetgeen hij heeft geleerd en heeft opgedaan in de afgelopen jaren om u te ondersteunen bij het behalen van uw resultaten. “Trainen is een levenstijl. Fysieke beproefing zorgt voor geestelijke vrijheid”

Andy Souwer & Switching Academy 

Andy Souwer (OSU) is geboren in de Kruiskamp en Mark van de Leur (OHM) is ook geboren op de Kruiskamp. Allebei hebben ze een talent. Door dit bij elkaar te laten komen geven ze iets mee aan de oude en nieuwe generatie. Het leven is hard, het leven is stressvol en het vraagt veel van lichaam en geest. Ze weten allebei wat het is om in het donker in diepste dalen te zitten en om er vervolgens weer uit komen en dat te gaan doen wat je energie geeft en waar je gelukkig van wordt. Andy Souwer (Souwer sports Instituut) opleiden en trainen middels boxzaktraining) geeft bokzaktraining en Mark van de Leur (Switching Academy yoga, mindfulness, meditatie) geeft yoga, ademhalingstechnieken en bewegingsoefeningen. Een unieke combinatie komt samen.

Andy Souwer’s Instituut

Sportinstituut Souwer is opgericht vanuit de filosofie dat elk mens meer kan bereiken vanuit een gezond lichaam en een gezonde geest. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn beiden te trainen en vergen discipline, uithoudingsvermogen en geesteskracht. Zaken die in het dagelijkse leven ook vereist zijn. De lessen bij Sportinstituut Souwer vinden hun oorsprong in sporten als kickboksen, boksen, judo, karate en jiujitsu. Sporten waarbij discipline, samenwerking en geestelijke fitheid centraal staan.

Heb je vragen aan Andy? Vul het contact formulier in.

Fields marked with an * are required