Switching Academy

En nog een WordPress site

Mindfulness
Persoonlijke begeleiding

Mindfulness » Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van Mark

De persoonlijke begeliding bij Switching Academy worden gegeven door Mark van de Leur. Met zijn no-nonsense aanpak vol humor is hij de perfecte sparring partner die je helpt bij een moment van reflectie. Mark geeft heldere, praktische tips en voorziet je van nieuwe inzichten waardoor je je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tilt. Hij kan je een spiegel voorhouden en je helpen te bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt. Ook kan hij weerstand, die vooruitgang lijkt te blokkeren, weghalen. Het lijkt misschien allemaal heel serieus, maar door een grote dosis humor van Mark wordt er tijdens de coaching ook veel gelachen.

Voorbeelden van persoonlijke begeleiding trajecten

  • Personal training Mindfulness
  • Coaching voor mannen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaancoaching
  • Personal coaching ademhalingstechnieken
  • Personal Training Yoga & Meditatie

Door zijn jarenlange ervaring in commerciële functies kent hij het bedrijfsleven en de bijbehorende druk als geen ander. Sinds de start van Switching Academy heeft hij ook als zelfstandig ondernemer voor hete vuren gestaan. Als je meer over het zakelijke pad van Mark wilt lezen, kun je op zijn Linkedin pagina kijken bij Mark van de Leur.

Ben je benieuwd naar een Coaching sessie met Mark en wil de eenvoud van sommige van oplossingen ervaren? Neem dan contact met ons op om samen te kijken welk programma het beste bij je past.

Inschrijven

Persoonlijke begeleiding door Mark is al mogelijk vanaf € 44,- per sessie.

Nieuwsgierig naar Mark? Vul het onderstaande formulier in en hij neemt binnen 11 uur en 11 minuten contact met je op.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/switchin/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/list.php on line 666

Fields marked with an * are required