Switching Academy

En nog een WordPress site

Mindfulness
Maori weekenden

Mindfulness » Maori weekenden

 

Maori Weekenden

3 daagse workshop voor mannen met Tikirau en Vince Ata van de Maori Tuhoe stam uit Nieuw Zeelandtikirau-ata

Dit jaar strijken we neer op een prachtige en krachtige plek aan de rand van het Vresselse Bos. We gaan back to basic: slapen in tenten, zoveel mogelijk activiteiten in de natuur, de avonden rond het kampvuur.

Locatie Maori, Sint Oedenrode, Maori Nederland

We hebben een mooie veldschuur voor de momenten dat we beschutting willen. Wassen kan in de vijver of buitendouche met vijverwater, maar er is ook een sanitaire voorziening voor wie iets meer comfort zoekt. Slapen kan in de groep in de safaritent, maar er zijn ook mooie plekken rond de vijver waar je een eigen tentje kunt neerzetten.

Maori Nederland

Wat kan je verwachten?

Dit weekend is speciaal en alleen voor mannen. Het hele weekend staat in het teken van verbinding met jezelf en jouw man zijn. Je komt meer in balans, je versterkt je eigen kracht en je heelt je lichaam in verbinding met de natuur en de Maori’s. We hebben een super mooi programma samengesteld met o.a De Haka, zweethut sessies, natuurwandelingen en bijzondere ceremonies met de Maori’s.

Datum

25 t/m 27 augustus

Benodigdheden

Heb je een eigen tent, slaapspullen, eetborden, bestek, neem die mee. Heb je die niet laat het ons weten. We zijn druk bezig om extra slaapplaatsen te creëren om te overnachten. Het hele weekend blijft je op de locatie samen met de Maori’s.

Locatie

Vresselse Bossen

Vresselse bos

Vogelven, Sint-Oedenrode

Inschrijven en prijs

€290,- *all in

  • Ontbijt, lunch en diner
  • Verblijf
  • Stiltewandelingen
  • Zweethut sessies
  • Haka workshop
  • Persoonlijke tips van de Maori’s
  • Healings sessies

” Het is duurder om het niet doen”

Fields marked with an * are required