Switching Academy

En nog een WordPress site

Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness in Den Bosch

Er wordt steeds meer van ons verlangd, zowel op ons werk als in de maatschappij. Er wordt vanuit verschillende kanten een enorme druk op ons gelegd waardoor we onszelf vaak onbewust voorbij lopen. Een sparringpartner, of iemand die ‘advocaat van de duivel’ speelt, kan je op een verrassende manier inzicht geven en helpen met het vinden van oplossingen.

Herken je jezelf hierin? Dan kan een mindfulness cursus uitkomst bieden!

  • Heb je steeds terugkerende conflicten bij je studie, op je werk of thuis?
  • Ben je lusteloos?
  • Heb je het gevoel dat je geen tijd voor jezelf hebt?
  • Voel je gespannen en heb je last van stress?
  • Heb je moeite om je gewicht op peil te houden?
  • Zit je in een relatie die niet goed voelt?
  • Heb je moeite met keuzes maken?
  • Wil je stoppen met piekeren?
  • Heb je faalangst of gebrek aan zelfwaardering/zelfvertrouwen?

Naast het aanpakken van bovenstaande issues, kan een coach je ook helpen in het zetten van nieuwe stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een mindfulness cursus kun je bijvoorbeeld werken aan het optimaal benutten van je talenten en het ontwikkelen van competenties om zo je kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Ook kun je jezelf beter leren kennen om zo de kwaliteit van je relatie te verbeteren.

Wil je weten hoe Mindfulness bij Switching Academy werkt?
Bel 06-34071622 voor meer informatie of een afspraak.

Maori weekenden

Maori Weekenden 26 t/m 28 augustus Vresselse Bossen Vogelven, Sint-Oedenrode
Lees meer

Truthfulness terugkomdagen

MINDFULNESS 3.0 TRUTHFULNESS TERUGKOMDAGEN De bijeenkomsten zijn €75,- per 4 lessen. inclusief btw. (4 lessen). Losse les € 22,- Maximaal 4 deelnemers per les.
Lees meer

Mindfulness cursus

Mindfulness Cursus 10 januari 2017 Wil je in 2017 weer een nieuw begin maken? Dat kan, 10 januari 2017 is de start van een nieuwe cursus met nieuwe updates. Wil je meedoen? Meldt je aan. We hebben nog maar 3 plaatsen. Elke Dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur
Lees meer

Informatie

Informatieavonden Mindfulness zijn op dinsdagavond 06 september. Naast verschillende oefeningen wordt er iets verteld over de inhoud van de training. Op deze avond ervaar je onder begeleiding van Mark van de Leur wat Mindfulness allemaal is. We hebben beperkte aantal plaatsen.
Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Mark geeft heldere, praktische tips en voorziet je van nieuwe inzichten waardoor je je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tilt. Hij kan je een spiegel voorhouden en je helpen te bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt. Ook kan hij weerstand, die vooruitgang lijkt te blokkeren, weghalen. Het lijkt misschien allemaal heel serieus, maar door een grote dosis humor van Mark wordt er tijdens de coaching ook veel gelachen.
Lees meer

Retraites

Silent Retreat “Journey into your Body” Zaterdag 15 oktober – 13.00 uur – 22.00 uur We hebben nog 4/14 plaatsen beschikbaar. Early Bird: € 99,- voor 11 oktober
Lees meer