Switching Academy

En nog een WordPress site

Yoga & Kickboksen

Yoga & Kickboksen 24-04-2016

Nieuwe serie van 12 lessen start 24-04-2016. (Vorige serie was uitverkocht)

12 lessen met Andy Souwer  & Mark van de Leur

Het heeft lang geduurd om de boys van de Kruiskamp samen te laten komen tot een nieuwe 12  weekse serie lessen . Verschillende ontmoetingen, workshops, verschillende gesprekken en een foto shoot door Soowpictures om de juiste structuur te vinden. In 2016 gaat het gebeuren: OHM vs OSU cursus. Een krachtige mix van in-spanning en ontspanning, kracht en souplesse, van inzicht en inspiratie.

OSU komt uit de Japanse traditie. De betekenis van OSU (spreek uit als oesh) is Geduld, Respect en Waardering. Dit wordt gebruikt in japanse vechtsport. Wanneer je een sterk lichaam en een sterke spirit wilt ontwikkelen, is het noodzakelijk om je te onderwerpen aan een strenge training. Dit eist veel van jezelf en het is moeilijk, omdat je jezelf tot een punt brengt waarop je denkt: dit is mijn grens, en dan wil je stoppen, opgeven. Wanneer je dit punt bereikt, moet je tegen jezelf en je zwakheden vechten en ze overwinnen! Om dit te doen, moet je leren vol te houden. Maar bovenal moet je leren geduldig te zijn. Het opbrengen van dit geduld is: OSU.

OHM is een veel gebruikte yoga term/mantra uit India. OHM verwijst naar de bron van alles. AUM als geheel staat voor de beleving van het oneindige, het bewustzijn.

Wie zijn OSU vs OHM
Andy Souwer (OSU) is geboren in de Kruiskamp en Mark van de Leur (OHM) is geboren op de Kruiskamp. Allebei hebben ze een talent. Door dit bij elkaar te laten komen geven ze iets mee aan de oude en nieuwe generatie. Het leven is hard, het leven is stressvol en het vraagt veel van lichaam en geest. Ze weten allebei wat het is om in het donker in diepste dalen te zitten en om er vervolgens weer uit komen en dat te gaan doen wat je energie geeft en waar je gelukkig van wordt. Andy Souwer (Souwer sports Instituut) opleiden en trainen middels boxzaktraining) geeft bokzaktraining en Mark van de Leur (Switching Academy yoga, mindfulness, meditatie) geeft yoga, ademhalingstechnieken en bewegingsoefeningen.

• Ademhalingsoefeningen
• Concentratie oefeningen
• Uithoudingsvermogen oefeningen
• Bokszak training (geen fysiek contact)
• Ontspanningsoefeningen
• Yoga

Datum
24-04-2016

Tijd

10:30-12:00

Deelnemers
Max 16 per workshop

Prijs

12 lessen € 133

Nu € 99,-.  ( of 3  x € 33,- )
Leden Souwer Sports Instituut & Switching Academy € 77,-Heb je een eigen yoga mat, neem die mee. Heb je die niet dan kan je die kopen voor € 33-  of huren voor € 1,-  per les.

Locatie
Flashgym (Souwer Sports Instituut)
Gruttostraat 11
Den Bosch

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *